DH Ingatlaniroda - Keszthely, Bercsényi Miklós utca

frissítve 2019. november 8.

Nyitvatartási idők

péntekP
9:00 – 17:00
szombatSzo
9:00 – 12:00
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
keddK
9:00 – 17:00
szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  11 h 15 min.
11 h 15 min

Leírás

DUNA HOUSE MEGÚJULT! Keszthelyen és Hévízen is a Duna House 2 év után megújulva, új vezetéssel és tulajdonosi körrel folytatja tevékenységét új irodáiban. Keszthelyen a Spar udvarban, Hévízen pedig a Petőfi Sándor utca 10-12. szám alatt találja meg irodáinkat, ahol képzett, felkészült csapatunk készséggel segít akár eladásról, vásárlásról, vagy hitel felvételről legyen szó. Az elmúlt években a válság ellenére sikerült elérni a Duna House hálózatnak azt, hogy országos szinten piacvezetővé váljon és a Duna House cégnév ismerősen csengjen már az ingatlanos körökben kevésbé jártas emberek számára is. A rengeteg újítás, sok-sok tanulás, rugalmas alkalmazkodás a megváltozott piaci környezethez eredményezte azt, hogy irodáinkban folyamatosan egyre több Ügyfél fordul meg.
Irodáink a Balaton partján Zánkától Fonyódig tartó szakaszon, különösen Keszthely, Hévíz, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Szigliget, Badacsony, Révfülöp, valamint Marcali-Zalakaros-Tapolca Balaton felőli részén fekvő, annak vonzáskörzetében található lakó és üzleti ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkozik. A teljes körű szolgáltatás jegyében irodáinkban a Duna House Hitel Centrum tanácsadója megtalálja Önnek a piacon lévő legjobb hitelt a vásárláshoz. A DH Hitel Centrum számos bank kiemelt partnereként olyan egyedi konstrukciókat is kínál, amely máshol nem elérhető, ezzel ténylegesen egyedi feltételeket biztosítva Ügyfeleinknek. Ahogy az élet bármely területén, az ingatlanpiacon is igazolást nyert az a tény, hogy az emberek bizalmukkal megbízható, komoly háttérrel rendelkező cégeket tüntetnek ki.
Meglévő Ügyfeleinknek köszönjük megtisztelő bizalmukat és rengeteg ajánlásukat. Leendő Ügyfeleinknek csak annyit tudunk mondani: Tegyék próbára irodáinkat. Reményeink szerint a fenti tömör bemutatkozó felkeltette érdeklődését és hamarosan egy személyes találkozást követően Önt is ügyfeleink között köszönthetjük.


Kulcsszavak:
Ingatlanforgalmazás
Szolgáltatások
pénzügyi szolgáltatások, hitel, biztosítás, vállalkozások finanszírozása, vállalkozói hitelfelvétel, ingatlan szolgáltatások, ingatlan eladás, ingatlankezelés, ingatlan bérbeadás, lakosság biztosítás, gépjármű biztosítás, utasbitosítás, panaszkezelés, értékbecslés
Márkanevek
duna house
DH Ingatlaniroda - Keszthely, Bercsényi Miklós utca a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DH Ingatlaniroda - Keszthely, Bercsényi Miklós utca

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Duna House kirendeltségek

 1. Bercsényi Miklós Utca 65.
  8360  Keszthely
 2. Ady Endre Út 23
  8640  Fonyód
 3. Jókai Mór Utca 27.
  8700  Marcali
 4. Iskola köz 6-8.
  8900  Zalaegerszeg
 5. Dózsa György Út 1
  8630  Balatonboglár