Ford Autóház Keszthely Kft.

1 Vélemény
frissítve 2019. december 7.

Leírás

Szövetkezet néven foglalkoztunk már Ford gépkocsik javításával, szervízelésével, valamint új gépkocsik és eredeti alkatrészek forgalmazásával. 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a karbantartó, javító tevékenység területén, ezért úgy döntöttünk, hogy önálló vállalkozásba kezdünk. 1995 októberében kezdtük meg működésünket immár hivatalos Ford Márkaképviseletként AUTÓHÁZ KESZTHELY KFT. néven.


Cégleírás
Mi az AUTÓHÁZ KESZTHELY KFT. megalapítói korábban, már a Tagság megalapítása előtt kapcsolatban álltunk a Ford-dal, hiszen korábban Autójavító Szövetkezet néven foglalkoztunk már Ford gépkocsik javításával, szervízelésével, valamint új gépkocsik és eredeti alkatrészek forgalmazásával. 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a karbantartó, javító tevékenység területén, ezért úgy döntöttünk, hogy önálló vállalkozásba kezdünk. 1995 októberében kezdtük meg működésünket immár hivatalos Ford Márkaképviseletként AUTÓHÁZ KESZTHELY KFT. néven.
A képviselet tevékenységi körét úgy alakítottuk ki, hogy teljes szolgáltatást nyújtson az autótulajdonosok számára. Az új autót vásárlók megtalálják a Ford modellcsalád teljes típusválasztékát. A vásárlást könnyítő finanszírozási lehetőségek széles választékával élhet a leendő autótulajdonos. Állandó használtautó kínálatból is érdemes választani, hiszen minden gépkocsi állapotvizsgálaton és eredetvizsgálaton esik keresztül valamint a részletre vásárlás is biztosított.
A márkaszervízben mind az esetleges garanciális, mind az azon túli revíziók és javítások is elvégezhetők., Jól felszerelt szakműhelyeinkben, kitűnő szakembereinkkel, az ISO 0001/2000 minőségbiztosítási rendszerünk és a szerelési, technológiai előírásoknak megfelelően végezzük a járnűvek: - Minden típusra kiterjedő személy- és kisteherautó javítási, karbantartási szervizminkáit, - Műszaki vizsgáztatását, - Környezetvédelmi ellenőrzését, - Eredetiségvizsgálatát, - Karosszéria sérült autók teljes körű, ill. szükségszerű javítását, fényezését, - Kézi mosását, teljes körű külső-belső ápolását, - Teljes körű kárügyintézését.
Kulcsszavak:
Autókereskedés, Autókereskedelem, Márkakereskedés, Autószalon, Gépjármu, Márkaképviselet, Autótartozék, Haszongépjármű, Ford, Gépkocsik, Gépjárműautókereskedés, Autó, Autójavítás, Autószerviz, Márkaszerviz, Autóipar, Üzletág, Gépjárműalkatrész, Autómentés, Zöldkártya, Autómosás, Autókozmetika, Autófelni, Gépjármű szerviz, Autófényezés, Fényezés, Autóápolás, Autótermékek, Autóalkatrész, Autógumi, Autószerelés, Hitelügyintézés, Autókarosszéria, Szerviz, Alkatrész, GÉP, Értékesítés, Berendezés, Autófelszerelés, Cikk, Karosszéria, Vizsgáztatás, Autóipari, Autóápolási, Mérés, Gépjármu kereskedelem, Gépjárműkiegészítő, Gépjármuelektronika, Használt gépjármu, Autógépjármuklimatizálás, Új alkatrészek, Gépjármu eredetiség vizsgálat
Ford Autóház Keszthely Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Ford

, több mint 2 évvel ezelőtt

Keszthelyen vettük a ford autónkat, de nem szerettük volna oda visszahordani a távolság miatt szervizre. DE a szervíz meg szükséges a garancia miatt. Ezért felkerestük a pápai kereskedésben található szervízt, hogy van e arra lehetőség, hogy oda vigyük a kötelező szervizekre. minden akadály nélkül elfogadták és meg is csinálták az aktuális szervizelést. De azért lehetne egy kicsit olcsóbb is ez a kötelező szervíz!!

Írjon véleményt a(z) Ford Autóház Keszthely Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Pál Utca 23
  8360  Keszthely
 2. Balassa B. Utca 3
  8360  Keszthely
 3. Rákóczi Tér 20
  8360  Keszthely
 4. Georgikon Utca 23.
  8360  Keszthely
  (20) 477 5505
 5. Schwarz D. Utca 24
  8360  Keszthely
 6. Ady E. Utca 2
  8360  Keszthely
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete